WoW Forum Enter

Skinning

Ta Vara På Skinnet Från Villebråd Och Monster Som Pälsdjägare

Skinners fakta

Med skinning som profession samlar du läder och djurhudar genom att jaga olika djur eller monster. Skinning är ett mycket bra komplement till ett annat yrke, nämligen Leatherworking. Läder används även som beståndsdel i olika recept av spelare som valt Blacksmithing, Engineering eller Tailoring som profession.

Så här skaffar du dig yrket Skinning

Till att börja med letar du reda på en NPC som kan lära dig yrket. Du ska leta efter ordet <Skinner> under NPC:s namn. De befinner sig ofta i närheten av Trainers inom yrket Leatherworking. Det första du behöver göra är att köpa dig en skinning knife, dvs en kniv som du använder till att lösgöra huden från de djur och monster som du lägger ner. Du finner kniven hos handlare som säljer föremål som hör till yrket Skinning. Dess handlare befinner sig oftast alldeles intill skinning-tränaren. Placera kniven i en väska - det räcker så. Du behöver alltså inte välja att Equippa det som du gör med exempelvis ett vapen.

Så här tar du skinnet från ett djur

Du kan bara ta skinnet av vissa djur. När du dödar ett monster, markera kadavret för att se om det är möjligt att skinna det. Om det fungerar så kommer det att dyka upp en text "Skinnable" med en färg som indikerar hur svårt det är att skinna djuret. Öppna upp dina Abilities genom att trycka "p" och leta upp "Skinning"-ikonen. Dra ikonen över din Action Bar. Högerklicka på ikonen och markera ett kadaver som är markerat som "Skinnable". Din karaktär kommer nu att börja att ta skinnet från monstret. Enklast är om du bara klickar på höger musknapp efter att du Lootat monstret.

- WoW - Professions: Skinning -