WoW Forum Enter

Hunter

Hunters: Information - Egenskaper - Färdigheter

Hunters fakta

Hunters, på svenska jägare, är dödliga skyttar som är kapabla till att döda sina fiender på långt håll med pilbågar eller gevär. Skickliga överklevare som de är, så kan de spåra sina fiender eller placera fällor för att skada eller fånga sina fiender. Hunters kan också tämja vilda djur och träna dem till att vara lojala beskyddare. Hunters kan bära light eller medium armor och använda ett vapen i båda händerna samtidigt (Dual-Wield) när de slåss tillsammans med sina Pets när det blir stridigheter.

En hunter är en ganska bra Damage Dealer. Deras egenskaper att dra till sig monster från långt håll samt att också orsaka skada på långt håll ärd efinitivt till stor hjälp när det gäller att ta ner stora monster snabbare. Deras pet hjälper till att orsaka skada och kan också ta Aggro från olika monster.

De olika sortens fällorna tillåter också en hunter att kontrollera massor i stor omfattning. Kombinationen av deras extrema räckvidd, förmåga att utdela skada samt förmåga att lägga fällor gör hunters till den perfekta klassen för att dra till sig fiender för vilken grupp som helst.

- Classes: Hunters -