WoW Forum Enter

Enchanting

Lär Dig Att Förtrolla Föremål Och Ge Dem Magiska Krafter

Enchanter fakta

Enchanters använder sina magiska formler för att ge permanenta magiska förstärkningar på vapen, rustningar och annan utrustning. Enchanting kräver speciella ingredienser som endast kan fås genom att Disenchanta magiska föremål. Genom att använda sig av dessa ingredienser kan en enchanter göra andra föremål mer kraftfulla.

Enchanitng kräver mer arbete än de flesta professions/yrken. En enchanter skapar inte föremål direkt via yrket, utan gör istället existerande föremål bättre.

För att nå högre levels i enchanting så måste spelaren med detta yrke ofta kasta enchantments på deras vänners utrustning, sälja enchantments till andra spelare, eller erbjuda gratis enchantments.

En annan utmaning för enchanters är att samla magiska föremål att disenchanta för att samla de ingredienser som behövs för att lägga en viss förtrollning på ett utvalt föremål. Att enchanta åt en Guild är det enklaste eftersom guild-medlemmar kommer att skicka dig föremål som du kan disenchanta. Ett annat alternativ är att spendera pengar på att köpa ingrediensera eller föremål som går att disenchanta eller att använda en karaktär med hög level för att finna magiska föremål som du kan disenchanta.

Enchanters måste även arbeta tillsammans med andra Professions för att tillverka några andra ingredienser som behövs för enchanting, som exempelvis Blacksmiths.

- WoW - Professions: Enchanting -