WoW Forum Enter

Draenei

Draenei: Information och egenskaper

Draenei fakta

Alldeles nyligen ägde en fruktansvärd explosion, så stark att den skingrade molnen, rum ovanför norra Kalimdor. I det ögonblicket störtade det storslagna skeppet Exodar ned från himlen och krashade i världen Azeroth. Den ädla rasen Draenei som hade flytt från det härjade Outlands använde Exodar som är ett skepp kapabelt att resa genom olika dimensioner för att nå trygg hamn. Inspirerade av berättelserna om den heroiska alliansen som lyckades stå emot The Burning Crusade, har Draenei anlänt för att ge stöd och för att samla trupper för att återta sitt hemland. Fast beslutna om att bevara livet och läran om Holy Light, det heliga ljuset, kommer Draenei att göra sitt yttersta för att sätta stopp för The Burning Legion och deras Burning Crusade. Endast beväpnade med mod och deras obevekliga tro på ljuset, ser Draenei fram emot att finna alliansen och att ledsaga den mot det öde som väntar under Azeroths himmel.

FÖRDELAR / bonus-poäng för Dranei


Gemcutting

Passiv egenskap
Ger 5% bonus i Jewelcrafting

Gift of the Naaru
Aktiv egenskap
- Helar en karaktär med 50+ 15 per level över 15 sekunder
- 40 yards räckvidd
- 1,5sek kasttid
- 3min Cooldown

Inspiring Presence
Passiv egenskap
Ökar chansen att träffa med Spells för dig själv samt Party-medlemmar inom 30 yards. Fungerar bara på Mages, Priests och Shamans.

Heroic Presence
Passiv egenskap
Ökar chansen för dig och andra party-medlemmar inom 30 yards att träffa med 1%. Gäller bara för Hunters, Paladins och Warriors.

Shadow Resistance
Passiv egenskap
Ger 10% bonus i Shadow Resistance

Övrig information
Startplats: Azuremyst Isle
Hemstad: Exodar
Mount: Elekk
Klasser: Hunter, Mage, Paladin, Priest, Shaman, Warrior

- Races: Draeneis -