WoW Forum Enter

Blacksmithing

Lär Dig Att Smida Egna Vapen Och Rustningar som Blacksmith

Blacksmith fakta

Blacksmiths, på svenska smedar, tar stycken av metall från de med yrket Mining och bearbetar dessa till fint handgjorda vapen och rustningar. Det finns många unika vapen och rustningar som inte kan bli funna hos Vendors eller monster i spelet, utan måste tillverkas av en blacksmith. Blacksmiths kan tillverka vapen, Mail Armor för Warriors och Paladins samt använda tillverkat material för handel. Blacksmiths kan också tillverka slipstenar och weight stones som kan användas för att temporärt öka den skada som ett vapen kan göra. De kan också tillverka en rad saker som används som ingredienser inom andra yrken, som exempelvis Enchanting. Blacksmiths kan även tillverka en del saker som behövs för olika Quests. Dessa föremål kan med fördel säljas i Auction House (AH) för att få extra inkomst för att bygga upp din förmögenhet.

Om du planerar att bli en blacksmith så är det en fördel om du redan från börjar valt Mining som andra profession/yrke. Miners samlar och bryter malm som de smälter ned i stycken för att tillverka majoriteten av de blacksmithing-föremålen. Recepten som en blacksmith använder innefattar ofta juveler, som kan bli funna lite här och var i världen. Ofta köper en blacksmith juveler, eller får dem av andra spelare. Några av recepten som en blacksmith använder sig av kräver Leather, som måste köpas av en spelare med yrket Skinning, eller i AH.

Blacksmithing är perfekt för Paladins eller Warriors, som kan använda sin skicklighet för att tillverka sin egen utrustning. Yrket är även bra för att tjäna pengar genom att sälja vapen och rustningar till de klasser som kan använda dem.

- WoW - Professions: Blacksmithing -